in Search

Polski Temat ;) / Topic Polish

Last post 21 hours, 31 minutes ago by sajuki. 135 replies.
Page 6 of 10 (136 items)   « First ... < Previous 4 5 6 7 8 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  •  11-09-2008, 2:10 PM 386296 in reply to 386274

Re: Polski Temat ;) / Topic Polish

Ja wiem w jakim stroju będzie występowała na początku roku. Natomiast zastanawia mnie jak wypadnie. Trzeba dodać, że po turnieju w Hong Kongu wystartuje w AO09 gdzie będzie bronić tytułu. Wiem, że będzie to piekielnie trudne, ale mam nadzieję, że Marysia dojdzie przynajmniej do półfinału.

ArsenaL and Maria ForEver
  •  11-09-2008, 3:06 PM 386340 in reply to 386296

Tak...Maria ma sporo punktow do obronienia i moze nie miec najlepszego losowania drabinki turniejowej. (bedzie rozstawiona z dalsza cyferka) Polfinal to bedzie tylko (czy az) 500 pkt w plecy...  Miejmy nadzieje ze nie odpadnie za wczesnie, poniewaz  wtedy moze byc sytuacja ze wypadnie poza top 10... Trzymam za nia kciuki, bo jak stwierdziles to bedzie piekielnie trudne.. No, ale do pierwszego wielkiego szlema 2009 roku mamy jeszcze troszkę czasu ;)) Co do stroju widzialam temat w ktorym pokazales rysunki projektow na styczen.. Ale pamientajmy ze nike to nie adidas i oni na szczescie czesto zmieniaja kolekcje, co mnie bardzo cieszy poniewaz bedzie wiecej ciekawych strojow.. A adidas w tym roku kilka projektow (sodnica, top i sukienka) na dwie linie ciuchow (edge i competention).. i na dodatek ten sam projekt na AO i RG tylko inne kolory i ten sam na Wimbledon i US open.. Sad Moze niektorym to nie przeszkadza, ale mnie kto irytuje gdyz uwazam ze wiekszosc strojow do tenisa jest pieknych i kocham je ogladac.. A nie ze 2 projekty w dwoch kolorach i to ma mi wystraczyc na caly sezon :(( Wink
    Gem, Set and Match
    I love it :)
    I apologize for grammatical errors - I know english slightly.
  •  11-09-2008, 5:20 PM 386403 in reply to 386340

Co do turnieju to trochę sie obawiam, nie wiadomo jak to będzie z jej ręką. Wierze że będzie dobrze i dojdzie minimum do półfinału, ale uważam że trzeba mieć duże szczęście przy losowaniu drabinki. Zobaczymy jak to będzie.

A co do stroju to myśle że Nike zrobi tak jak podczas Wimb 05 i US Opwn 07, gdy Maria miała do obronienia tytuł wielkoszlemowy.

Zrobią dla niej coś specjalnego, wyróżniającego się całkowicie. Mieliśmy już pozłacane buty i diamenty na sukience, jestem bardzo ciekawa co teraz wymyślą, lecz od sukienki ważniejsze jest jej postawa sportowa i wierzę że Maria może wszystko Wink Big Smile

•  11-09-2008, 5:29 PM 386406 in reply to 386403

stroj napewno bedzie piekny.Po wygraniu Wimbledonu w 2005 doszla do SF, i tak samo w 2006.. A po wygraniu U.S. open przegrala z nasza Isia w 3r...Gdybym mogla decydowac to bym wybrala oczywiscie na australian open minimum powtorke z 2005, 2006 Wimbledonu.. Mam nadzieje ze szybko nie trafi na Isie, bo bede musiala sie zdecydowac komu kibicowac ;P

Gem, Set and Match
  •  11-11-2008, 9:25 PM 387559 in reply to 386406

Widzieliście zdjęcia z tego tematu?

http://cs.mariasharapova.com/forums/thread/386935.aspx

Albo mi się wydaję albo Maszeńka trochę przytyła

•  11-12-2008, 6:19 AM 387703 in reply to 387559

Jest ubrana cieplej niz ten facet ;)) Wiec moze dlatego.. A nawet jesli przytyla to nic jej sie nie stanie bo przy takim wzroscie powinna byc troszke ciezsza niz podaja na stronie WTA (nie wiadomo jak bardzo te dane sa aktualne), aby bylo odpowiednie obciazenie kosci.. ;)) Jak zawsze Maria wyglada slicznie.. Ale ja nie jestem zwolenniczka arafat, widzac ile u nas w Polsce osob je nosi xD

Co do zdjec.. to czy oprocz okladki mozna juz gdzies znalezc zdjecia z Maria z tego magazynu California Style ?

Gem, Set and Match
  •  11-12-2008, 2:02 PM 387802 in reply to 387703

ok. juz sa skany z tego magazynu na stronie marii xD
    Gem, Set and Match
  •  11-12-2008, 2:40 PM 387819 in reply to 387703

sajuki:

Jak zawsze Maria wyglada slicznie.. Ale ja nie jestem zwolenniczka arafat, widzac ile u nas w Polsce osob je nosi xD

Co do zdjec.. to czy oprocz okladki mozna juz gdzies znalezc zdjecia z Maria z tego magazynu California Style ?

Jeszcze jej dodać czerwony beret wojskowy i wyjdzie nam, że Marysia to arabska bojowniczkaCool

•  11-12-2008, 4:09 PM 387881 in reply to 387819

Czy ja wiem czy przytyła? Confused Może trochę w biodrach coś przybyło Big Smile

A najnowsze zdjęcia z magazynu są po prostu cudne! 

•  11-12-2008, 4:44 PM 387888 in reply to 387881

Jolka:

Czy ja wiem czy przytyła? Confused Może trochę w biodrach coś przybyło Big Smile

A najnowsze zdjęcia z magazynu są po prostu cudne! 

Dobrze, że już nie w tych okropnych futrach.

Hello everyone. I'm here just to talk about Maria and the rest of tennis world. Is anybody from Poland here? ;)
  •  11-12-2008, 5:27 PM 387903 in reply to 387888

tak zgadzam sie.. Wyglada slicznie..  Hm.. Moze jest ten magazyn w Empiku (bywaja amerykanskie Vogue, brytyjskie glamour i niemieckie jung), jezeli bym go znalazla to sobie kupie Big Smile
    Gem, Set and Match
  •  11-14-2008, 10:16 PM 389040 in reply to 387903

boszzzz ile to ja juz Maszki nie widzialem na zywo w jakims meczyku :( :( :(

trzeba odkurzyc US open 06 i AO z tego roku  :D:D

•  11-15-2008, 6:42 AM 389231 in reply to 389040

ja czekam z niecierpliwoscia na jakies turniej w Eurosporcie xD 
    Gem, Set and Match
  •  11-15-2008, 9:04 PM 389652 in reply to 389231

neeeeeeyyyyyBig Smile
    Çalamassın benim gibi bu gönül sazlarını.
    Bir durup esme yel gibi el çekmez nazlarını Vefasız yar alıp gitme elimden ellerini, Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini.
    ............DERMANIMSIN........

:)):):)::):)):
  •  11-17-2008, 8:57 AM 390958 in reply to 389652

Maria kończy rok na #9 miejscu z 2515 punktami w rankingu WTA. To jest 5 z rzędu rok, w którym Maria zakończyła rozgrywki w pierwszej w 10. Masza jest jedyną zawodniczką której udało się znaleźć w pierwszej 10 co roku od 2004. Najważniejsze wydarzenia roku to zwycięstwa w Australian Open, Doha i Amelia Island.

Mariasharapova.com
Page 6 of 10 (136 items)   « First ... < Previous 4 5 6 7 8 Next > ... Last »
View as RSS news feed in XML