in Search

Polski Temat ;) / Topic Polish

Last post 20 hours, 19 minutes ago by sajuki. 135 replies.
Page 5 of 10 (136 items)   « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  •  10-23-2008, 7:06 PM 373797 in reply to 366325

Re: Polski Temat ;) / Topic Polish

wrocilem

ja niestey teraz studiuje i nie mam TV i dostepu do Eurosportu zeby zobaczyc jakis meczyk ale jak Maszka bedzie grala to oczywiscie w necie ogladam!!

zadnego chlopa, Maszka musi byc singlem i tyle

ps jakbyscie mieli info o meczach Maszki to dawac mi tu!!!!!! :)

•  10-23-2008, 8:57 PM 373952 in reply to 373797

kiler113:

ps jakbyscie mieli info o meczach Maszki to dawac mi tu!!!!!! :)

Marysia dopiero w 2009 wyjdzie na kortHuh?

ArsenaL and Maria ForEver
  •  10-24-2008, 6:06 PM 375011 in reply to 373952

Co do ostatniej sesji zdjęciowej dla Vouge, to jest według mnie kontrowersyjna.

Różni sie od tych które miała dotychczas. Na wcześniejszych zdjęciach widzieliśmy ją, Marie - tenisistę, a teraz ja widzę profesjonalną modelkę. Na dodatek jest ubrana w futro zwierząt. Osobiście jestem przeciwko zabijaniom zwierząt i osoba, która nosi futro ze zwierząt nie wzbudza u mnie sympatii i szacunku.

Teraz jestem rozdarta na dwie strony, gdyż osoba która jest dla mnie idolem podważyła moje poglądy Confused

Chciałabym wiedzieć co Wy myślicie na ten temat.

•  10-24-2008, 6:12 PM 375030 in reply to 375011

Przecież może nie być to prawdziwe futroSmile

Przez taką sesję Marysia u mnie na pewno nie straciWink

ArsenaL and Maria ForEver
  •  10-24-2008, 6:19 PM 375045 in reply to 375030

według mnie jest to prawdziwe futro, gdyż sztuczne tak sie nie układa, mam mętlik w głowieConfused

•  10-24-2008, 8:59 PM 375188 in reply to 375045

Jeżeli to prawdziwe futro zwierząt to ja uciekam z tej strony.

Hello everyone. I'm here just to talk about Maria and the rest of tennis world. Is anybody from Poland here? ;)
  •  10-31-2008, 9:58 PM 380904 in reply to 375188

pewnie jestescie mlodzi i pewnie o tym wiecie ale wam przypomne

to biznes!!!!!!!!!! tu nie ma miejsca na sentymenty czy przyjaciol!! to zwykle sesja wam sie wydaje ale te pare godzin sesji to miliony dolarow zysku i setki umow

wiec sie nie dziwcie ze Maszka zalozyla futra czy cos bo to nie jej decyzja wierzcie mi!! Pewnie nie nawidzi takich rzeczy jak wiekszosc ale tu nie ma dyskusji itp.... BIZNES!!

ps. Rosja+klimat=futro :) u ruskow wszyscy chodza w fotrach i jezdza Porszakami i Ferrarkami wiec wybor padl na futra.

•  11-02-2008, 7:33 AM 381938 in reply to 380904

Moje zdanie jest takie.. Sesja piekna... To Vouge...  A co do futra ? Czy kiedykolwiek widzieliscie ja na żywo (tzn. na zdjeciach prywatnych) w futrze ? Jezeli nie. to znaczy ze futro bylo wylacznie na potrzeby sesji...
    Gem, Set and Match
    I love it :)
    I apologize for grammatical errors - I know english slightly.
  •  11-02-2008, 7:33 AM 381939 in reply to 380904

Moje zdanie jest takie.. Sesja piekna... To Vouge...  A co do futra ? Czy kiedykolwiek widzieliscie ja na żywo (tzn. na zdjeciach prywatnych) w futrze ? Jezeli nie. to znaczy ze futro bylo wylacznie na potrzeby sesji...
    Gem, Set and Match
  •  11-02-2008, 7:48 PM 382561 in reply to 381939

W ogóle nie przekonuje mnie argument przedmówcy. Jakie ma tutaj znaczenie biznes? Marysia nie umarła by z głodu gdyby nie wzięła udziału w tej sesji. Ludzie powinni kierować się wyższymi wartościami w życiu, a nie tylko zarabianiem pieniędzy i robieniem biznesu. Ciągle mam nadzieję, że te futro jednak było sztuczne. Może ktoś potrafi jakoś to sprawdzić? Byłbym wdzięczny.

Hello everyone. I'm here just to talk about Maria and the rest of tennis world. Is anybody from Poland here? ;)
  •  11-02-2008, 7:51 PM 382563 in reply to 382561

I jeszcze jedno: nie trzeba pisać piętnastu wykrzykników. Ludzie umieją czytać znaki interpunkcyjne (choć dziwi mnie, że tak bardzo pragniesz wyrazić swoje zdanie i myślisz, że wykrzykniki Ci w tym pomogą; dla mnie to prymitywizm).

•  11-02-2008, 9:44 PM 382668 in reply to 382563

jestem tego samego zdania co denio. Osoba jej pokroju, takiej sławy ma możliwość sprzeciwu, a na dodatek jest to sesja nie dla jej sponsora, tylko jednorazowa dla gazety.

Wiedziała co podpisuje i bardzo sie jej dziwę że poszła na taki układ. Ciekawi mnie co zaważyło, pieniądze, jakaś przysługa czy może coś jeszcze innego...

•  11-03-2008, 4:51 PM 383246 in reply to 382561

denio:
    W ogóle nie przekonuje mnie argument przedmówcy. (...)
    Ja bylam twoim przedmowca, a wydaje mi sie ze te slowa ktore zawarles w swoim poscie byly kierowane do Kilera113 ;)
    Gem, Set and Match
  •  11-04-2008, 2:51 PM 383842 in reply to 383246

sajuki:
    denio:
    W ogóle nie przekonuje mnie argument przedmówcy. (...)
    Ja bylam twoim przedmowca, a wydaje mi sie ze te slowa ktore zawarles w swoim poscie byly kierowane do Kilera113 ;)

Tak, masz rację. Pomyliłem się. 

•  11-09-2008, 1:08 PM 386274 in reply to 383842

O ile sie nie myle, najblizszy turniej Marii to ten w Hong Kongu.. Juz sie nie moge doczekac ;) Jestem ciekawa jak Maria zacznie sezon po kotuzji, jakie w tym roku zalozy ciuszki na kort i jak potoczy sie w ogole jej gra w sezonie 2009..Juz niedlugo ;) Bez Marii nie ma tego samego tenisa... Ale juz za niedlugo krolowa powroci ;) Bez niej tenis kobiecy jest taki lekko nijaki xD
    Gem, Set and Match
Page 5 of 10 (136 items)   « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
View as RSS news feed in XML