| |
|
|
SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last post 12-31-2008, 1:39 PM by nicoletto. 726 replies.
-
10-31-2008, 6:35 PM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
Re: SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bok!!! Vidim da si nova ovdje pa se nadam da ćeš se i zadržat..svi su uvijek dobro došli....znači i vi mislite da je Nikolina lijepa?? Iako Cukrov i dobro pjeva ne samo što primjećuje.....koji su vaši favoriti... jedva čekam da galu da vidim tko će ispasti iz showa. Sharapova će na teren u 1. mjsecu 2009, odmah nakon nove godine...izgleda da ćemo se još načekati... A od kuda si ti, i reci nam nešto o sebi?
" CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE"- Maria Sharapova ( Billie Jean King )   Morgi ( Thomas Morgenstern-his best friend also great skyjumper ): Mister Schlierenzauer, its sad, that, how shall I say that, you are very popular mainly by female fans. Is that, because of your haircut or of your good achievement ? Schlieri: I think its because of the haircut ;D Good luck in 2009- Maria Sharapova, JJ, Roger Federer, Gregor Schlierenzauer, Tomaš Verner, Carolina Kostner, Ivica Kostelić, Lindsay Vonn, Blanka Vlašić, Croatian football and handball representation...... THANK YOU SOOOOO MUCH SIIISSSSSS!!!! I LOVE YOU TOO!!!!!!!!! YOU'RE THE BEST SIS EVER!!!:-)) GOOO AUSTRIA!!!!!!!!!!!!!! GO GREGOR!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
-
11-01-2008, 1:09 PM |
-
pendy08
-
-
-
Joined on 10-31-2008
-
-
Posts 2
-
-
|
pa ja se nadam da ce Jasmina ispasti,zato sto Danijel bolje peva.Znam da je on malo bezobrazan ali bez njega cemo se smoriti...............a volela bih da pobedi,Vukasin ili Nikola Saric.,,ili Paunovic.................a od devojaka Sonja.........Iz Srbije sam...........
|
|
-
11-01-2008, 4:20 PM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
pendy08:pa ja se nadam da ce Jasmina ispasti,zato sto Danijel bolje peva.Znam da je on malo bezobrazan ali bez njega cemo se smoriti...............a volela bih da pobedi,Vukasin ili Nikola Saric.,,ili Paunovic.................a od devojaka Sonja.........Iz Srbije sam...........
Ja se isto nadam da će Jasmina ispasti, jer koliko god da se Danijel stalno svađa ima on svojih smiješnih trenutaka a bolje pjeva što nije upitno. Ja bih voljela da pobjedi ili Nikola S ili Ana ili Sonja.......ma svi su dobri..zbilja ne znam točno.
" CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE"- Maria Sharapova ( Billie Jean King )   Morgi ( Thomas Morgenstern-his best friend also great skyjumper ): Mister Schlierenzauer, its sad, that, how shall I say that, you are very popular mainly by female fans. Is that, because of your haircut or of your good achievement ? Schlieri: I think its because of the haircut ;D Good luck in 2009- Maria Sharapova, JJ, Roger Federer, Gregor Schlierenzauer, Tomaš Verner, Carolina Kostner, Ivica Kostelić, Lindsay Vonn, Blanka Vlašić, Croatian football and handball representation...... THANK YOU SOOOOO MUCH SIIISSSSSS!!!! I LOVE YOU TOO!!!!!!!!! YOU'RE THE BEST SIS EVER!!!:-)) GOOO AUSTRIA!!!!!!!!!!!!!! GO GREGOR!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
-
11-01-2008, 6:39 PM |
-
ilic stevan
-
-
-
Joined on 07-13-2008
-
-
Posts 269
-
-
|
pozdrav od stevana za sve na forumu a narocito za naseg novog clana posto si rekao-la da si iz srbije kako se zoves i odakle si tacno . E da nikoleto stvarno si me spustila za ono prozivanje na general chat-u zaista si u pravu za moj engleski inace ja to sve lepo napisem na srpskom i onda na google translate prevedem tako da je za moj engleski svaki komentar suvisan kad si mi ono napisala toliko sam se smorio da do juce nisam ni pogledao laptop, u skoli su mi svi predmeti dobro isli sem engleskog dzabe mi petice iz mehanike teh.fizike, elektotehnike masinskih elemenata ........kad sam do skoro smatrao da mi engleski nikada nece trebati i nikada do pre 2-3 godine nisam mislio da ce mi trebati engleski kada mi je zatrebao onda je bilo kasno bio sam vec druga godina srednje i zakasnio sam sada treba da uzmem neki udzbenik ' engleski bez muke ' sa 4 audio cd-a mnogi su mi to preporucili kazu da dosta pomaze a do tada cu nalaziti neka alternativna resenja ko zna mozda cu ga za jedno 10 godina savladati kada su i mnogo gluplji od mene naucili drugar mi kaze da je najlakse ako gledas filmove bez prevoda i slusas stranu muziku i usto nemislis na srpski ponesto sam i naucijo pak drugi kazu da je dovoljno da odem na 6 meseci u ameriku da radim zaradi cu koji euro vise i nauciti engleski kod mene u firmu redovno dolazi neki poljak koji nezna ni rec srpski a ja jos manje poljski ali nesto sam malo poceo da natucam pored njega.ala sam se raspisao izbrisace mi se sva slova na tastaturi inace sta ima novo u croation, e da dali neko zna kada ce biti pustene u prodaju karte za fed kup koji se igra u februaru naj verovatnije u beogradskoj areni
http://media.photobucket.com/image/maria%20sharapova%202007/rrfnpump/2007%20US%20Open/Day%2003%20Wednesday/IMG_728.jpg?o=8
|
|
-
11-01-2008, 7:11 PM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
ilic stevan:pozdrav od stevana za sve na forumu a narocito za naseg novog clana posto si rekao-la da si iz srbije kako se zoves i odakle si tacno . E da nikoleto stvarno si me spustila za ono prozivanje na general chat-u zaista si u pravu za moj engleski inace ja to sve lepo napisem na srpskom i onda na google translate prevedem tako da je za moj engleski svaki komentar suvisan kad si mi ono napisala toliko sam se smorio da do juce nisam ni pogledao laptop, u skoli su mi svi predmeti dobro isli sem engleskog dzabe mi petice iz mehanike teh.fizike, elektotehnike masinskih elemenata ........kad sam do skoro smatrao da mi engleski nikada nece trebati i nikada do pre 2-3 godine nisam mislio da ce mi trebati engleski kada mi je zatrebao onda je bilo kasno bio sam vec druga godina srednje i zakasnio sam sada treba da uzmem neki udzbenik ' engleski bez muke ' sa 4 audio cd-a mnogi su mi to preporucili kazu da dosta pomaze a do tada cu nalaziti neka alternativna resenja ko zna mozda cu ga za jedno 10 godina savladati kada su i mnogo gluplji od mene naucili drugar mi kaze da je najlakse ako gledas filmove bez prevoda i slusas stranu muziku i usto nemislis na srpski ponesto sam i naucijo pak drugi kazu da je dovoljno da odem na 6 meseci u ameriku da radim zaradi cu koji euro vise i nauciti engleski kod mene u firmu redovno dolazi neki poljak koji nezna ni rec srpski a ja jos manje poljski ali nesto sam malo poceo da natucam pored njega.ala sam se raspisao izbrisace mi se sva slova na tastaturi inace sta ima novo u croation, e da dali neko zna kada ce biti pustene u prodaju karte za fed kup koji se igra u februaru naj verovatnije u beogradskoj areni
Ajoj!!! Oprosti Stefan, zbilja mi nije bila ni najmanja namjera da te povredim ili obeshrabrim, više sam to napisala kao u šali jer si i sam rekao da ti je engleski loš. Zbilja oprosti, sad se ja užasno osjećam. Pa moram ti sad reći u čemu si pogriješio kada si napisao riječ i išao prevoditi: problem je u tome što engleski nije kao Hrvatski ili Srpski i neke riječi ne možeš doslovno prevesti, odnosno one nemaju nikakvo značenje, ili su u potpuno krivom kontekstu, također moraš naučiti pomoćne glagole ( I am, you are, he/she/it is...... ) kao što su kod nas ( jesam, jesi, je... ) jer one čine rečenicu potpunom, tj. u mnogim rečenicama bitno je u kojem su oni vremenu kako bi rečenica imala smisao. Ali da te utješim engleski uopće nije težak jezik jer nema uopće padeža a i vremena nisu toliko teška. Ako hoćeš mogu ti ja davati poduke pa sa se možeš dopisivati s nama.
Inače u Hrvatskoj je sve ok...normalno, polako idu pripreme za Božić, pa onda za svjetsko rukometno prvenstvo.....itd. Ovo vrijeme više zbilja nije normalno, tko je vidio 25 stupnjeva celizijusa u 11. mjesecu.....još bi bilo najbolje da snijeg padne usred ljeta.
|
|
-
11-03-2008, 6:07 PM |
-
tripak
-
-
-
Joined on 01-19-2008
-
Banja Luka, Bosnia and Herzegovina
-
Posts 48
-
-
|
ne brini stevane..naucices engleski...uopste nije tako tezak..sad sam pocela uciti i ruski pored engleskog i mnooogo je tezi..zbog tih padeza...
i kod nas je veoma toplo..prije bi rekla da je proljece nego jesen...
|
|
-
11-04-2008, 2:08 PM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
Ajme meni, kakva je to jučer bila predstava na operaciji trijumf....baš mi je drago što je Jasmina ispala...prvo je počela u dnevnoj emisiji napadat Macu pri interview-u onda oni jučer ispadi nakon što je ispala, cura zbilja ne zna prihvatiti poraz. Neki si studenti zbilja jučer otpjevali nevjerojatno dobro..i slažem se s odlukom žiria i direktora...posebno je bio dobar Igor, ja kada sam ga čula jednostavno nisam mogla vjerovat da je netko u stanju otpjevat tu jako,jako tešku pjesmu tako dobro, mislim da je sad svima pokazao kolike on ima glasovne mogućnosti, zbilja nevjerojatno. Kad sam pročitala koju pjesmu treba otpjevati mislila sam da nema šanse da to otpjeva jer je to polu operna pjesma, ali nakon nastupa jednostavno sam bila u šoku. Baš mi je drago što su skoro svi nominirani, sad da zbilja vidimo tko će ispasti, bit će napeto.
|
|
-
11-04-2008, 9:48 PM |
-
tripak
-
-
-
Joined on 01-19-2008
-
Banja Luka, Bosnia and Herzegovina
-
Posts 48
-
-
|
ne mogu vjerovat..Jasmina je skroooz ispala glupa kad je Danijelovu salu pretvorila u neku prjetnju ili sta vec... ali i Danijel je uzasan-ali bas kao sto ste rekli bez njega ne bi bilo showa...Jasmina sigurno je zasluzeno ispala jer Danijel pjeva bolje od nje..nije joj bas dobro isla pjesma 4minutes..preglasna je bila...
sad ce biti bas napeto...
|
|
-
11-05-2008, 3:56 PM |
-
ilic stevan
-
-
-
Joined on 07-13-2008
-
-
Posts 269
-
-
|
cao forumdzije evo mene moram vam ea zahvaliti na vasoj podrsci za engleski .a sto se tice ot ja je zaista nepratim tako da nemogu o kandidatima nista komentarisati.
ali zato mogu komentarisati tenis u dohi ana zaista lose igra u poslednje vrema sto se nemoze reci za jelenu . oda ima dosta sanse da OSVOJI DOHU ana iako je prvi mec izgubila ima sanse da nastavi dalje , svejedno dali iko od njih pobedi ima zagarantovanih 100 000 dolara aza svaku narednu dobija duplo nasa masa ce dosta pasti sa wta liste zato sto ne ucestvuje u dohi prosle godine je izgubila u finalu od enan ako me dobro pamcenje sluzi
http://media.photobucket.com/image/maria%20sharapova%202007/rrfnpump/2007%20US%20Open/Day%2003%20Wednesday/IMG_728.jpg?o=8
|
|
-
11-05-2008, 5:55 PM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
Da, izgubit će dosta bodova ali to ionako nije važno kad je sada bitnija nam race lista za iduću godinu. Mora biti svjesna da će joj ždrijeb biti jako težak, i do 3. mjeseca ima za obranit dosta,dosta bodova. Što se Anči tiče, nije da ne igra dobro, igra ona super samo i dalje ima problema sa svojim paničarenjem, i mislim da mora dovesti u red prvo svoje emocije te će tek tada moći ponovo početi pobjeđivat. Što se JJ tiče ja isto mislim da ima super šanse za osvojit Dohu pa i za mnogo više, napokon je shvatila da je u tenisu potreban i napad a ne samo obrana i gledajte kako joj dobro ide od US Opena.
|
|
-
11-05-2008, 8:30 PM |
-
ilic stevan
-
-
-
Joined on 07-13-2008
-
-
Posts 269
-
-
|
nikolleto apsolutno si upravu za sve hteo bih ovom prilikom i da cestitan rodjendan nasoj ani ivanovic danas nam je divan dan nasoj ani rodjendan zivela zivela i prva nam bila i prva nam bila na wta listi / prva iza mase / 05.11.1987.. ako je neko ovde poznaje neka joj i licno prenese pozdrave. ///sta znas ima nas ovde od svuda /
|
|
-
11-23-2008, 9:09 AM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
Bok ljudi!!! Pa šta se radi?? Gdje su svi?? Nema baš mnogo ljudi na forumu u ovo vrijeme, valjda su svi zauzeti školom......još malo papraznici onda će vjerojatno forum biti pun. Vidimo se!!
|
|
-
11-23-2008, 2:26 PM |
-
ilic stevan
-
-
-
Joined on 07-13-2008
-
-
Posts 269
-
-
|
cao nikoleto ja sam tu svaki dan ali je glupo da pisem postove samo ja na forumu serbia svaki dan citam sta se pise na general chat nekako natucam engleski ali je glupo da pisem kada to niko nece razumeti
|
|
-
11-23-2008, 2:29 PM |
-
ilic stevan
-
-
-
Joined on 07-13-2008
-
-
Posts 269
-
-
|
sta ti inace radis samo si ti aktivna svaki dan ostalih nikog nema tu su samo kada se nesto krupno desava u tenisu dali si nesto cula kad nam se vraca mara dali ce biti spremna za pocetak sezone
|
|
-
11-23-2008, 3:23 PM |
-
nicoletto
-
-
-
Joined on 10-06-2007
-
Zagreb,Croatia
-
Posts 4,956
-
-
|
Ma da, baš i nema mnogo ljudi ovdje...Sonja se pojavi s vremena na vrijeme, a od ostalih baš nitko....ma sigurno će te razumijet, bar možeš igrat one igrea counting game, counties and citiys game i letter and word....one su barem lagane , u counting game sve što radiš je utipkaš broj koji je iza onoga prije npr. ako je post prije tebe broj 137, ti pošalješ 138...a u countyes and citys game pošalješ grad ili državu koja završava na posljednje slovo one predhodne države ili grada, npr: Zagreb, ti pošalješ Beograd jer Zagreb završava sa B, isti ti je princip sa " The letter the word " samo to ne šalješ imena gradova i država nego bilo koju riječ na engleskom. Masha će doći na početak sezone, prvi turnir koji će igrati će biti Hong Kong egzibicija a poslje toga Australian open.
|
|
Page 45 of 49 (727 items)
... 45 ...
|
|
|
|
|