in Search

SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last post 12-31-2008, 1:39 PM by nicoletto. 726 replies.
Page 41 of 49 (727 items)   « First ... < Previous 39 40 41 42 43 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  •  08-31-2008, 6:29 PM 338105 in reply to 337874

Re: SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Big Smile
    nicoletto:

uh, jedva čekam Jelenin meč...sad će skoro....

...kako vi provodite ovaj zadnji dan praznika??

Ja još malo uživam, i na neki način mi je žao, a na neki jedva čekam da sutra upoznam nove ljude i sve u srednjoj....sretno vam svima u novoj školskoj godini ( onima koji još idu u školu )!!:)

Jeca je prosla dalje... Big Smile

Joj, da sutra i ja krecem u skolu- treci gimnazije.... i nije bas da jedva cekam, ali mi malo fali drustvo, neke obaveze... Smile Ipak su djacki dani najlepsi....

Jao, da Nikol, ti sutra polazis u srednju, jel tako?! SRECNO!! Sve ce biti u najboljem redu, dobar si prijatelj, svi cete zavoleti!! Big Smile

SRECNO I OSTALIMA, KOJI SUTRA NASTAVLJAJU SA SKOLOVANJEM... NEKA VAM JE SRECNA I USPESNA SKOLSKA GODINA!!

Javite, kako vam je bilo prvog dana!! Ja sam sutra prepodnevna smena, tako da cu veceras morati ranije da legnem.... Sleep

E, da- jos nesto!! NEMOJTE DA SE SVADJATE!! Svi mi imamo razlicite ukuse, svako ima svog favorita i niko nije glup!! Zna se da ovde nema glupih osoba i nije u redu da se vredjamo.... Big Smile Pozzz

•  08-31-2008, 7:33 PM 338295 in reply to 338105

srecan polazak u skolu,i ja sutra krecem u prvu godinu gimnazije.....matematicki smer...........pozzzzzzz svima
  •  08-31-2008, 7:35 PM 338299 in reply to 338295

teodora.a:
    srecan polazak u skolu,i ja sutra krecem u prvu godinu gimnazije.....matematicki smer...........pozzzzzzz svima

onda smo iste...ja sam isto upisala matematičku i to najbolju u Hrvatskoj...POZZ i sretno svima!!!!!!!!!!!!!!!

" CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE"- Maria Sharapova ( Billie Jean King )

Morgi ( Thomas Morgenstern-his best friend also great skyjumper ): Mister Schlierenzauer, its sad, that, how shall I say that, you are very popular mainly by female fans. Is that, because of your haircut or of your good achievement ?
    Schlieri: I think its because of the haircut ;D

Good luck in 2009- Maria Sharapova, JJ, Roger Federer, Gregor Schlierenzauer, Tomaš Verner, Carolina Kostner, Ivica Kostelić, Lindsay Vonn, Blanka Vlašić, Croatian football and handball representation......

THANK YOU SOOOOO MUCH SIIISSSSSS!!!! I LOVE YOU TOO!!!!!!!!! YOU'RE THE BEST SIS EVER!!!:-))
    GOOO AUSTRIA!!!!!!!!!!!!!! GO GREGOR!!!!!!!!!!!!!!!

•  08-31-2008, 7:37 PM 338306 in reply to 338105

pa srecan svima polazak u skolu,i ja sutra krecem u prvi razred gimnazije...matematicki smer....................pozzzzzzzzzzzz svima
  •  08-31-2008, 7:54 PM 338362 in reply to 338306

cao svima bas ste se izredjali danas svi evo ja sam tek sada dosao sa posla pa i ja nesto da kazem

http://media.photobucket.com/image/maria%20sharapova%202007/rrfnpump/2007%20US%20Open/Day%2003%20Wednesday/IMG_728.jpg?o=8
  •  08-31-2008, 8:01 PM 338387 in reply to 338362

srecno svima koji krecu u skole bez obzira koje srednje ,osnovne ili faks , Ja sam sa skolom zavrsio prosle godine automehanicar i sada bih se vrlo rado vratio u skolu a ne da rintam na poslu . Blago svima koji idu u skolu neka se potrude da sto duze idu skolu jer je u njoj ipak najlepse , zezanje bezanje zurke pijanke i sve slicno .

http://media.photobucket.com/image/maria%20sharapova%202007/rrfnpump/2007%20US%20Open/Day%2003%20Wednesday/IMG_728.jpg?o=8
  •  08-31-2008, 8:23 PM 338465 in reply to 338387

e da pa skolarci pisite kako je protekao prvi dan skole sada je samo gnjavaza prvih par dana zbog vadjenja markice i kupovine knjiga  bar je tako bili kod mene .

PS. Ovo je za teodoru nikoleta i sonju moja preporuka za dobre ocene u skoli . kada krenete u skolu zrtvujte prvi mesec ipo dana dolazite redovno na casove pazljivo slusajte profesore i stalno se javljajte da znate kod kuce to sto ste radili u skoli procitajte jednom ili dvaput samo na nesto zapamtite oni ce vas vec sutra to pitati  i tako cete odmah napucati par petica a onda ce ostali profesori vam sami davati petica i cetvorke a pitace vas nesto banalno nakon toga se mozete opustiti jer sve onda ide glatko . ja sam to radijo i stalno sam prolazijo odlican ili retko vrlodobar . to vam je moja preporuka mada mi svi kazu da ta skola nije nista najbitnija je skola zivita nju kako zavrsis tako ce ti biti mozes biti doktor ako ti to nelezi dzabe ti puko si u zivotu bolje ce proci i onaj ko je mesar ako to voli i zeli prema tome tako vam je to . ja bar tako to smatram budi ono sto jesi nezivi tudj zivot zuvi svoj.

•  09-01-2008, 7:08 AM 339141 in reply to 338465

mi ovdje u Hrvatskoj dobivamo besplatne knjige već par godina pa to sa knjigama nije gnjavaža.....

......što se tiče učenja i toga sa tom sam taktikom prolazila sve ove godine sa 5.0 uspjehom, na početku se malo zaposliš pa onda kad su polugodišnji ili godišnji ispiti, kad se svi trgaju od učenja ja ne moram radit ništa.....još 45 minuta pa krećem...javim vam kako je prošlo!!! Vidimo se!!!

" CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE"- Maria Sharapova ( Billie Jean King )

Morgi ( Thomas Morgenstern-his best friend also great skyjumper ): Mister Schlierenzauer, its sad, that, how shall I say that, you are very popular mainly by female fans. Is that, because of your haircut or of your good achievement ?

Good luck in 2009- Maria Sharapova, JJ, Roger Federer, Gregor Schlierenzauer, Tomaš Verner, Carolina Kostner, Ivica Kostelić, Lindsay Vonn, Blanka Vlašić, Croatian football and handball representation......

THANK YOU SOOOOO MUCH SIIISSSSSS!!!! I LOVE YOU TOO!!!!!!!!! YOU'RE THE BEST SIS EVER!!!:-))

•  09-01-2008, 7:09 AM 339143 in reply to 221825

Hi I m from India, i m searching for new frnds

sayan_acharjee@yahoo.co.in

•  09-01-2008, 7:44 AM 339155 in reply to 339143

• tripak is not online. Last active: 07 Jan 2009, 1:17 PM tripak
    • Not Ranked
    • Joined on 01-19-2008
    • Banja Luka, Bosnia and Herzegovina
    • Posts 48

Heejj...

ja sam se upravo vratila iz skole...samo smo pokupili raspored i otisli... razrednik nam je rekao da idemo na ekskurzijuBig Smile...u budvu 5 dana...nemate pojma koliko sam sretna zbog toga...CoolParadise

kako je prosao prvi dan kod vas??

•  09-01-2008, 12:23 PM 339218 in reply to 339155

hej!!!!!!!!!!!

evo me doma iz škole!!!!!! Bilo je tako super, sve je super, škola je zakon a ljudi, pogotovo iz mog razreda i iz f razreda su super...već smo se svi sprijateljili.....razrednik nam nije baš nešto, jako je strog, ali možda je tako bolje, njegovi razredi su uvijek najbolji. Jedva čekam sutra da upoznam nove profesore.....

....dobili smo takvu hrpu knjiga da me sad kralježnica užasno boli, ja neznam šta si oni mislie kako je nosit 12kg u torbi..hvala Bogu da imamo ormariće pa neću sve morat nosit naokolo....ćao!!!

•  09-01-2008, 2:24 PM 339296 in reply to 339218

vidim vi ste se bas dobro proveli danas u skoli pa bas mi je drago a sto se tice knjiga oni samo kazu koje vam kao trebaju ja sam nosijo samo citanku mehaniku i dve sveske lenjire i obavezno masinske elemente i 5 listova a4 sa zaglavljem tako sam ja bar radio ostalo je lako koliko imate predmeta

•  09-01-2008, 2:26 PM 339300 in reply to 339296

ljudi jos nam se nije javila teodora kako je ona prosla danas u skoli

•  09-01-2008, 2:29 PM 339303 in reply to 339300

koliko vas ima u razredu koliko muskaraca a koliko devojki imate li neku dobru drugaricu za mene /da me cuje devojka obrao bi bostan/ salim se ....

•  09-01-2008, 2:32 PM 339305 in reply to 339303

e nisam vam rekao u nedelju mi se udaje rodjena sestra bice ludnica tako da se mozda necu javljati par dana posle svadbe  inace bice nas negde oko dvesta

Page 41 of 49 (727 items)   « First ... < Previous 39 40 41 42 43 Next > ... Last »
View as RSS news feed in XML