in Search

SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last post 12-31-2008, 1:39 PM by nicoletto. 726 replies.
Page 40 of 49 (727 items)   « First ... < Previous 38 39 40 41 42 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  •  08-29-2008, 7:11 PM 335750 in reply to 335454

Re: SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teodora ja sam iz Srbije takodje i slazem se sa tobom....nije lako izaci na teren....a usput ana skoro nikada nije igrala za nasu zemlju ni u dejvis kupu ni na olimpijadi.....a jelena je igrala i sa povredama uvek za nasu zemlju....

•  08-29-2008, 7:37 PM 335841 in reply to 335750

OK- da li ja to vidim svadju??? Nema svadje...!!! Ko hoce da se svadja, neka to radi na pijaci, a ne ovde!!! Angry
  •  08-29-2008, 7:44 PM 335855 in reply to 335841

cbvesna:
    OK- da li ja to vidim svadju??? Nema svadje...!!! Ko hoce da se svadja, neka to radi na pijaci, a ne ovde!!! Angry
    Nema svađe,to se zove predočavanje osobi sa izrazito niskim IQ da malo poradi na izrazima kada hoće da ispolji nešto što je naslutila u sebi(slabija introspekcija valjda)...P.S.nemoj se crveniti toliko,nije zdravo...
  •  08-29-2008, 8:31 PM 335988 in reply to 335855

• Zivela SRBIJA, pozdravljam sve srbe u svetu, SAMO SLOGA SRBINA SPASASAVA

• Danijel Kraljevic
  •  08-30-2008, 2:11 PM 336807 in reply to 335988

kakva svadja nema svadje svi su ok . ljudi smislite neku valjanu ttemu za dopisivanje

http://media.photobucket.com/image/maria%20sharapova%202007/rrfnpump/2007%20US%20Open/Day%2003%20Wednesday/IMG_728.jpg?o=8
  •  08-30-2008, 2:21 PM 336837 in reply to 336807

evo naprimer zasto srle dosta njih naziva glupima ?:

A/ zato sto je mnogo pametan  

B/  zato sto je mnogo 'glup '

SRLE OVO JE SALA NEMOJ DA SE LJUTIS ali nije uredu da bilo koga nazivas tako a usto ga i nepoznajes ja smatram da glupa osoba nebi znala daupali racunar a ne da se dopisuje preko neta niko ovde nije glup ma koliko prostu recenicu ovda napisao

http://media.photobucket.com/image/maria%20sharapova%202007/rrfnpump/2007%20US%20Open/Day%2003%20Wednesday/IMG_728.jpg?o=8
  •  08-30-2008, 2:39 PM 336902 in reply to 336837

ilic stevan:

evo naprimer zasto srle dosta njih naziva glupima ?:

A/ zato sto je mnogo pametan  

B/  zato sto je mnogo 'glup '

SRLE OVO JE SALA NEMOJ DA SE LJUTIS ali nije uredu da bilo koga nazivas tako a usto ga i nepoznajes ja smatram da glupa osoba nebi znala daupali racunar a ne da se dopisuje preko neta niko ovde nije glup ma koliko prostu recenicu ovda napisao

Ja cu da zaokružim odgovor B,jer zaista samo glupa osoba kao ja moze da se prepucava sa takvim genijalcima,koji ne da ne znaju da sastave prostu rečenicu već ne poznaju ni pravopis i koje se riječi pišu odvojeno,prosto-proširena je već mnooogooo komplikovanija varijanta,tako da se povlačim za sada...
  •  08-30-2008, 4:12 PM 337151 in reply to 336902

milsim da si potpuno u pravu stefan..nitko ovdje nije glup jer u suprotnom ne bi se znao dopisivat preko neta...ajmo sad sve ovo zaboravit i pokrenut neku novu temu.....e da, srle, pusti već jednom jelenu na miru, ona je zbilja super cura.
    " CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE"- Maria Sharapova ( Billie Jean King )

Morgi ( Thomas Morgenstern-his best friend also great skyjumper ): Mister Schlierenzauer, its sad, that, how shall I say that, you are very popular mainly by female fans. Is that, because of your haircut or of your good achievement ?
    Schlieri: I think its because of the haircut ;D

Good luck in 2009- Maria Sharapova, JJ, Roger Federer, Gregor Schlierenzauer, Tomaš Verner, Carolina Kostner, Ivica Kostelić, Lindsay Vonn, Blanka Vlašić, Croatian football and handball representation......

THANK YOU SOOOOO MUCH SIIISSSSSS!!!! I LOVE YOU TOO!!!!!!!!! YOU'RE THE BEST SIS EVER!!!:-))
    GOOO AUSTRIA!!!!!!!!!!!!!! GO GREGOR!!!!!!!!!!!!!!!

•  08-30-2008, 4:19 PM 337162 in reply to 337151

Izvinjavam se svima koga sam uvrijedio,svako ima pravo da navija za koga hoće...
  •  08-30-2008, 8:51 PM 337462 in reply to 337162

LJUDI STA MISLITE DA LI CE NAS NOLE POBEDITI US OPEN JA SAM SIGURAN

"                                                            DA                                                        "

Danijel Kraljevic
  •  08-31-2008, 8:13 AM 337777 in reply to 337462

baš lijepo od tebe srle....Big Smile....

....teško je prognozirat tko će pobjedit na US openu, voljela bi da pobjedi Federer, ali mislim da će Nadal, a možda i Nole, ne znam, ipak za 1. favorita kažem Nadal, zatim Federer pa onda Nole, vidjet ćemo u polufinalu, Federer vs Đoković.....bit će to dobar meč.

" CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE"- Maria Sharapova ( Billie Jean King )

Morgi ( Thomas Morgenstern-his best friend also great skyjumper ): Mister Schlierenzauer, its sad, that, how shall I say that, you are very popular mainly by female fans. Is that, because of your haircut or of your good achievement ?

Good luck in 2009- Maria Sharapova, JJ, Roger Federer, Gregor Schlierenzauer, Tomaš Verner, Carolina Kostner, Ivica Kostelić, Lindsay Vonn, Blanka Vlašić, Croatian football and handball representation......

THANK YOU SOOOOO MUCH SIIISSSSSS!!!! I LOVE YOU TOO!!!!!!!!! YOU'RE THE BEST SIS EVER!!!:-))

•  08-31-2008, 11:01 AM 337807 in reply to 337462

e gde ste ljudi!!!!!!!!!!!!sve vas pozdravljam,osim doticnog srleta....mnogo je smesan,samo vredja,a n sebe ni ne primecuje..mislim kad si vec "nadprosecno inteligentan" sto uopste dolazis na chat...koju si ti skolu zavrsio????medicinu?????pa si zbog toga malo zaludan.........

nego,svima ostalima,big hug.....JELENA I NOLE pobedjuju.....

•  08-31-2008, 11:04 AM 337809 in reply to 337807

e da,zaboravih da glasam...............

MNOGO JE GLUP...................... mislim,srle,nemoj da se ljutis............hahahahah

•  08-31-2008, 11:06 AM 337810 in reply to 337809

glup,ali bez znakova interpukcije....................
  •  08-31-2008, 2:44 PM 337874 in reply to 337809

uh, jedva čekam Jelenin meč...sad će skoro....

...kako vi provodite ovaj zadnji dan praznika??

Ja još malo uživam, i na neki način mi je žao, a na neki jedva čekam da sutra upoznam nove ljude i sve u srednjoj....sretno vam svima u novoj školskoj godini ( onima koji još idu u školu )!!:)

Page 40 of 49 (727 items)   « First ... < Previous 38 39 40 41 42 Next > ... Last »
View as RSS news feed in XML